Wednesday, April 22, 2009

Minust sai austraallane!

'
Personal jetpack.


...Et siis, käisime söömas Red Roosteris ja võtsime mingid asjad (ei olnud ju varem käinud. Tellisime ära ja vaatasime menüüd Arnega ning ta ütles, et "Big Deal" on vist päris hea eine, et palju asju saab... mina muidugi ei leidnud kuskilt "Big Deal" nimelist asja ja uurisin ja uurisin...siis nägin, et on "The Big Deal" ja küsisin, et kas "The Big Deal"? Sellepeale tekkis väikeses saalis suur naerupahvakas omavahel ning tõdesime, et minust on saanud kohalik:D

Tööl korjasime täna vist kokku 2,5 kärutäit ja peale esimest pausi saime Arnega uue töö - diiseldamine. Seisnes see selles, et saime selga kütusemahutid ning käes oli pikk ja otsast terav nõelalaadne pihusti millega pidi mahalõigatud puu (lõigati neid sellepärast, et liiga palju puid koos kasvamas ei ole hea) keskkohta uuristada auk ja siis pritsida (pritsis see asi umbes 4cm kauguselt tipust nelja suunda diislikütust. Põhimõtteliselt tehti seda selleks, et need mahalõigatud kännud edasi ei hakkaks kasvama (kasvavad nad metsiku kiirusega kusjuures - enne lõunapausi olid teised tüübid vajalikud read ära hõrendanud ning kui me uuesti diiseldama läksime, siis olid keskkohad juba 1-2 cm kõrgemaks kasvanud ülejäänust!

Tahes-tahtmata lekkis tankimisel veidi kütust paagi välisseintele ning pluus oli seljapealt sellega ka koos. Üldiselt oli see diiseldamine väga igav tegevus - tänu sellele sai telefonist kuulatud oma 30 lugu vähemalt 5 korda läbi... ja need ei olnud mingid moodsad lood, vaid "Hunt Kriimsilma laul" "Kana suvi", lisaks veel South Parki jõululood ning mõned Rock-Hoteli ja muud sellised lood... Kui Rosy (alguses arvasime, et ta on mees, kuna tal on lõuahabe) meile järgi tuli ning kuulis "Kana Suvi" lugu, hakkas ta naerma liiga hästi... Homme õnneks vist korjame jälle, vähemalt läheb aeg kiiremini. Paul (supervisor) ütles, et homme lähme üldse teise farmi kuna siin on kõik tehtud hetkel ja seal on abikäsi vaja.

Käisime just poes saia ja piima ostmas (Arne "laenas" hommikul kogemata naaberkoreakate saia kaasa...see tuli muidugi meie lõunapausi ajal välja kui ma küsisin, et kuskohast sa saia said, meil sai ju eile otsa) ning nägime riiulis võileivagrilli, mis maksis vaid 11 dollarit, ilmselgelt ostsime selle ära ja pakkisime oma kööki lahti. Riided panime ka pessu ning nüüd haisevad ka sokid ja aluspüksid diisli järgi + pesumasin pidi ka veidi lõhnama. Sellel nägin juba Coles'i marketis lahendust - Pre Wash Stain Remover nimeline aerosool - maksab ta 1.88 dollarit ja ma arvan, et see KINDLASTI aitab :D

Õlut me ka enam ei osta kuna Aivarit ei ole ning Arne sai aru, et selle alla läks ikka mega raha kui üle päeva kastitäis õlut osta. 30x385ml kast purgiõlut maksab umbes 40 dollarit, pudel või purk üksi ostes maksab 4-7 dollarit. Kange alkohol on väga kallis kuna riigis oli probleeme alaealiste purjutamisega ning väänatu 40-50 protsenti hindadele juurde, kuna see abi ei toonud ning alaealised joovad edasi, siis eemaldatakse see hinnalisa esimesest juulist, vist. Kange alkoholi täpset hinda ei oska öelda kuna pole juhtunud vaatama, aga 6-pack rummi ja koola kokteiliga jooki (Bundaberg Rum&Cola) maksis 25 dollarit.

No comments:

Post a Comment