Tuesday, April 28, 2009

Cavendish sucks!

...ehk siis need banaanid, mis on suured (loe: http://en.wikipedia.org/wiki/Cavendish_banana ) ja kobar kaalub nii 60-80 kilo (parimad kuni 105 kilo) ja neid me tassisime terve eilse päeva (õlad on kergelt valusad ja õhtul oli ikka väga kahtlane olek. Aga õnneks sai see sort tänase hommikuga läbi ning edasi tegime jälle "Ladyfinger" banaane mis on mingi 100 korda kergemad ja väiksemad. Kuna töötan koos supervisoriga, kes on hallipäine vanem mees, nii 45-55 aastane ja väga kiiresti tööd teha ei viitsi, pigem rahulikult oma tempos. Belgia tüüpidel on koguaeg tuli takus, neil oleks nagu võistlus. Õnneks jäi Marco nüüd haigeks ja Arne õpetas Jimile täna rahulikke töövõtteid... Täna alustasin ka oma traktorijuhikarjääri, sõitsime Jimiga kahe traktoriga ühest farmist teise, et seal hakata ladyfingereid korjama. Polnud väga pikk reis aga kuna olin tagumine, siis sain korralikult tolmuseks. Täna olime jälle lühikeste riietega ning pikalt tuli jalgu pesta dushi all olles. Nädalaga on kulunud terve dushigeel ära, pole tõesti ennast kunagi varem nii pikalt pesnud ja hõõrunud. Varsti peab riideid minema ostma (õnneks on need siin odavad igalpool), sest ma loll ei mõistnud kaasa pakkida tavalisi t-särke ja pükse, nüüd on "linnapüksid" muutunud puhtakspesematuks ja kaks lihtsat t-särki samamoodi. Jalatsid oleks võinud ka olla veidi kõrgemad ning ei oleks pidanud võtma vaid valgeid sokke kaasa (nendest on ka nüüd kaks paari muutunud oranziks-punaseks) :D

Saime täna teada, et Mareebasse tuli veel 6 eestlast, Aivar oli mõnega nendest suhelnud ja tuli välja, et samasugused lihtsadpoisid nagu Broome'is. Ehk siis "Valdise seiklused" stiilis inimesed. Kuna ühed neist elavad meiega samas karavanipargis ja meie kõrval, siis saime võimaluse kolida karavanipargi teise nurka, suurde elamisse. Et kui nemad seal mingi segaduse korraldavad, siis ei ole meie selles osalised. Nüüd on meil kõigil siin oma tuba + köök. Kahjuks ei tule veel kraanikausist vett, aga eks seegi laheneb ruttu. Pargi omanik andis meile ka teleka ja päris normaalne on juba elada.

Kurioosumitest ka: eile hommikul sai 4km Mareebast Athertoni poole jalgrattur autolt löögi ning suri. Autojuht põgenes. See juhtus umbes kella 6 ajal hommiku, sõitsime sealt 6:20 mööda ja helkurvestiga naine lihtsalt vedeles teepervel ning jalgratas oli korralikult sodiks. Siinkandis juba teine surmaga lõppenud õnnetus 9 kuu jooksul. Minuarvates on siin jalgrattaga sõitmine ikka kindel enesetapp, sest see maantee mis siin on, on veidi kitsam kui Tallinn-Narva maantee üks suund ja kui kaks autot sõidavad vastakuti, siis rohkem ruumi ei ole kuskil. Õnnetuspaigas oli veel lubatud 100km/h. Müstiline.

No comments:

Post a Comment