Saturday, April 25, 2009

Ära näe tööd unes

Ehk siis lugu sellest kuidas ma peksin kätt vastu seina läbi une. Olukord siis selline, et nägin unes, et raiun banaanikobarate varsi ning eks käsi käis siis samamoodi läbi une. Arne muidugi hommikul küsis, et miks ma ööläbi seina peksin, siis tuli meelde, et üks vahva unenägu oli olnud.

Täna lisandus meie kollektsiooni Logitechi 2.1 kõlarisüsteem ja juukseajamiseaparaat, kuna linnas (paras küla tegelikult) olid kõik juuksurid kinni ja tööpäevadel on nad ka kuni viieni vist avatud. Järgmise palga eest tiksub vast suurem LCD ekraan seina peale (odavamad algavad 400 dollarist), et filme nautida. Okei, seda viimast ei tule enne kui saame majja elama. Kuna Aivar on veel 9 päeva töötu, siis ta läheb ja kammib Mareeba rendikuulutusi ja nädala-kahe pärast saab maja rentida, tuleb kolme peale soodsam kui karavanipargis elamine ja kes teab, äkki lisandub veel mõni meiega üüri jagama.

3 comments:

  1. normull, t66 k2ib t2ie hooga. Hea et stabiilse t66 saite :) Aivar sai ka Grunti kaudu? Tulge Port Douglasesse kylla ka ikka m6nikord!

    ReplyDelete
  2. Karel ja Kätlin tõid ta eile jah meile siia põrandale magama, homsest saab ta eraldi tuppa. Talle pakuti viiendast maist sama firma mingis teises banaanifarmis tööd. Nüüd ootab siin, aga vb saab juba varem kuna meie istandusest läks üks tüüp reedel lihtsalt ära. Homme uurib Jennylt... tahaks mingi maja või korteri võtta tegelt siin, eks töötu Aivar läheb uurima linnapeale kuulutusi. Täna käisime seal mingis Creekis kose all ujumas ja puha. Vaatasin täna just kaarti, et võiks täitsa põhja ühe tripi teha, oled käpp? Meil siin on üks korralik Nissan Patrol (SUURE SUBWOOFRIGA) müügis 3500 eest, ostame vist ära kui julgemaks saame. Küll me Porti ka jõuame, retseptsiooni prankima...

    ReplyDelete
  3. mina ostsin ka omale logitech 2.1 kõlarid äsja, täiega head on, aga et sa ei tea kes ma olen, ja siis nii põnev on :) põnev põnev..

    ReplyDelete