Friday, April 10, 2009

Meil elavad siin kassid


ja ussid. Tüübid leidsid täna püütoni ja toppisid seda kõigile voodisse kes magasid veel :D

Üleüldse hakkas suur reede meie jaoks kell pool 7 kui kuskil eemal pandi muusika mängima ja rahvas hakkas jaurama õues - täiesti lollakad, ei oska magada vabadel päevadel. Suutsime Arnega ikka vastu pidada ja mingi kell 11 alles voodist välja ronida. Aivar oli köögis tõrjunud mitu püütonimeeste rünnakut meie uksele (ühele tüübile isegi pandi see madu voodisse ja äratati üles :D ) Väike vihje: tegelikult oli see surnud madu. Aga kui hästi otsida, siis me leiaks ka elus püütoni kuna meie majutuse kõrval on avokaadoistandus (:sic:) ja seal puude otsas neile meeldib ronida.

Eile lõuna ajal andis ülemus meile 2 liitrit rummi, ei tea kas see on ise aetud või ei aga väga hea tundub ja kergelt kookose lõhnaga. Kõrvalrõdul on neil seda veel 10 liitrit ja tüübid on päev otsa seda lahendanud ja siis võidu maganud laua taga ja meid pidutsema kutsunud nendega. Kõrvaltoa mammi küsis meilt, et kas me kanepit ka suitsetame. Aivar ütles kohkunult ei ja küsis, et kas mammi äkki ise suitsetab. Vastuseks tuli "No, i only sell it". Nüüd siis teame miks mingid noored nolgid tema ukse taga käisid eile ja meilt küsisid, et kas mammi on kodus.

Hetkel leiutasin endale üle bluetoothi mobiilse interneti ja üritan veidi surfata. (polnudki mingeid draivereid vaja, vaid üks service oli kinni ja väike linnuke tuli teha seadetes)

Ahjaa, leviga on siin maal müstilised teemad. Eelmises farmis oli meil umbes 25x25 cm suurused laigud kus oli levi nii kolm-viis pulka ja kui sellest laigust väljusid, siis levi ei olnud. Siin majutuskohas on samamoodi, mu telefon on teleka kõrval ja seal on teleka lähedal 4-5 pulka levi ja 2-3 cm eemal on vaid 2 pulka. Eestis oleme ikka harjunud, et 99% ajast on levi maksimum ja aku peab mitu päeva.


Kui keegi mulle kingitust tahab teha, siis võiks see olla telefon mis on võimeline modemina käituma üle bluetoothi ja mille AKU KESTAKS KAUEM KUI 1.5 PÄEVA! Õnneks on meil laadijad olemas aga väga ebameeldiv on üle päeva laadida kui telefoniga veidi netis surfamas käia.

Mina saan homme kaua magada aga Arne ja Aivar lubasid naabertoa Lõuna-Korea tüdrukud Mareebasse bussi peale viia kell 6:00, head jobud ikka, nad osteti paari filmi ja natukese toidu eest ära :D

No comments:

Post a Comment