Friday, March 13, 2009

Reede






Algas tavaliselt uimaselt. Plaan oli minna linna ja rentida rattad ning huvi pärast ka tööbüroosse vaadata. Kui liikusime jõe äärde, siis nägime, et vaateratas on pandud tööle (The Wheel of Perth) ning otsustasime 15 dollari eest sellega sõitma minna. Kuna ilm oli väga hea, siis saime teha 4 ringi kuni meid maha lasti. Vaade oli mõnus nind konditsioneeritud gondel maitses hästi. Edasi oli plaan rattarenti jalutada (see asub keskusest 2 km kaugusel) kuid kui me sinna jõudsime, siis oli kell juba 14 ning kella 18ni oleks saanud võtta - seega jäi ära. Järgmisena näitas GPS suunaks Perthi loomaaia. Jõime veidi jäävett ning tugevamad võtsid eliit eined mingis jahtklubi restoranis - teenindaja sai endale 2 EEK mälestuseks. Kui ta tuli hiljem küsima, et mida see väärt on, siis Aivar ütles talle, et see on täiesti väärtusetu sedel. Edasi loomaaia juurde jõudes otsustasime, et kui see tunni jooksul suletakse, siis pole mõtet sinna minna ja ega Perth pole ainuke linn kus on loomaaed - läksime bottleshoppi ja võtsime külmad siidrid. Liikusime täna viiekesi. Meie neli + Rait, kes on meiega samas hostelis ning edasi liigub ka vist meiega.

Kogu see ring mis me tegime (vaadake Google Mapsi abil Perthi, siis saate aru mis ringi me ümber jõe teha saime ;)) oli pikkuselt umbes 15-20 kilomeetrit ning peale seda oli jalgadel ikka korralik valu sees. Plussiks asja juures oli see, et kui Aivar hommikul kell 9 õues käis, siis tundus talle külm olevat ning me võtsime igaks juhuks pusad peale - külm aga ei olnud...pigem nii hea soe 25-29 kraadi ja vahepeal oli tuuline.

Igastahes ostsime poest riisi, KÄNGURU-hakkliha, sibulat, küüslaauku, kurki, tomatit, tortillasid ning saime sakslastelt mingit head majoneesi ning tegime mingi metsikud söögid endale nii, et kõik ägisevad.

Hostelis on üldse väga kift rahvas - sakslased-rootslased-prantslased-eestlased-austraallased-inglased jne... enamus on noored kuid mõni on ka päris vana.

Igastahes hosteli taga basseini ääres on keeltekooli wifi hetkel, seega ei pea mobiiliga netti kasutama ning õues on malbelt soe.


Homme võtame hommikul suuna rattalaenutusele ning siis India ookeani äärde. Pidi umbes 12 kilomeetrit olema see retk.

No comments:

Post a Comment