Saturday, March 21, 2009

Inimesed

Väikesed katked:

Perthis oli meie hostelis Sveitslane, kes töötas aasta aega IT alal ning nüüd kavatseb reisida aasta aega ümber Austraalia.

Carnarvonis oli üks austraallane, Perthi kandist sinna töötama reisinud, kes polnud kunagi WA'st väljas käinudki ja tema silmad läksid suureks kui me kirjeldasime talle lund, ta kindlasti lubas üks kord elus lume ära näha. Samas hostelis oli ka üks prantslane kelle vanemad olid Itaaliast pärit ja üks itallane kelle vanemad olid Prantsusmaalt pärit, üks neist reisis niisama, teine ootas Saksa tüdrukuid kes ta pidid peale korjama ning siis sõidavad nad ka siia Broome'i. Aga millal need sakslased talle järgi jõuavad, seda ta ei osanud öelda (Maybe tomorrow, maybe next week...).

Nüüd Broome'is rääkisime hostelis ühe tüübiga kes on olnud Riias ning teadis rääkida, et Eesti on kõige ilusam riik maailmas siiamaani kus ta sõbrad käinud on. Muidugi teadis ta ka Soomet, nagu kõik, kellega oleme kohtunud.

Meie hostelis on ka üks Hollandlane, kes on Bioloog ning töötab rahvuspargis ning ta soovitas meil kaevuriteks hakata - nagu see oleks siin lihtne.

Igastahes kõik inimesed kes siin sarnaselt ringi liiguvad, on kõik samasugused kuid kõigil on erinev taust.

Ja eestlased... no eestlasi õnneks meil siin hostelis ei ole, aga Perthis sattusime lihtsalt nendega kokku tänaval sarnast keelt rääkides ning Broome'is on Backpackers Last Resort ja seal on neid kokku 9 ja lähipäevadel on veel lisa oodata, kuna hooaeg hakkab.

No comments:

Post a Comment