Wednesday, March 11, 2009

Neljas päev - Eestis tagasi


Kell 00:01 avastasime, et on täiega uimane olek magamisest ning ei olnud isu kuskile välja minna. Aivar ja Annika ikkagi käisid kuskil ning rääkisid hommikul, et neli eestlast kes siin viibisid, sõidavad oma ostetud minibussiga homme Darwinisse (ca 2000 km põhjapoole Perthist). Igastahes väga kummalised tüübid olevat olnud.

Magasime mingi täiega lõunani, või Eesti hommikuni. Annika käis teiste eestlastega täna rannas ära ning sellel ajal käis toas 3x koristaja – me vastasime talle resoluutselt – magades. Õhtul liikusime uuesti telefonipoodi, et saaks veel ühe kõnekaardi ning otsustasime panka minna, et oma numbrid teatada aga see oli just kinni pandud (kella viiest pannakse enamus kohti kinni). Ostsime siis mõned siidrid ning siirdusime hosteli lähedal kõrvalkvartalis asuvasse Hyde park’i kus sai rahulikult murul istutud ning ühel hetkel vene keelt kuuldud.

„Kodus“ tegime tatraputru (seekord oli meie pliit dushiruumis, rõdul tundus tuuline olevat) ning nüüd kõik vedelevad omaette. Hosteli kõrval on keeltekool ja seal ka tasuta wifi (meil ka sellised vahvad kõnekaardid millel on olemas mahupõhine interneti kasutusvõimalus).

Homme üritame uuesti panka minna ning uurida ka aussijob büroost, et mis piirkonda tasuks edasi liikuda, et veidi raha teenida.

No comments:

Post a Comment