Thursday, July 23, 2009

This is CASEY, she's #4 prostitute in Mareeba.




Vabandused pildikvaliteedi pärast, olin unustanud telefoni kaamera 0.3 megapiksliseid pilte tegema.


Tegelikult on asjal nimeks CASE aga meil on ükskõik ning oleme tolmuse traktori igasuguseid nilbuseid täis kirjutanud ja joonistanud. Te ei kujuta ette kui palju erinevaid roppuseid kohalikud oskavad...nüüd oskavad ka Eesti roppuseid.

CASE JXU85 on minu uueks farmimasinaks millega kiva korjame, ees väike laaduriga kopp ja taga ei ole midagi. Ülimugav ametikõrgendus, istu päev otsa varjulises kabiinis ja sõida meetri kaupa edasi ning oota kuni kopp kive täis saab ning tuleb veoauto (30-40a vanune Bedford, kutsume teda "old faithful") kasti tühendada...ja nii on.

Kes on näinud filmi "Superbad" siis võite ette kujutada mis pildikesi me igale tolmuga kaetud pinnale joonistame, siia ma neid panema ei hakka.

Meie elukohast 30 meetri kaugusel jäi eelmisel nädalal känguru auto alla ja täna hommikul oli meil väljakannatamatu laibahais, õnneks lõunaks oli tuul pöördunud ning polnud midagi tunda, loodame, et tuul jälle Cairnsi poolt puhuma ei hakka.

Omamoodi huumor on olnud viimastel päevadel ka see, et alati kui kõige suurem boss istanduses ringsõite teeb, siis oleme meie alati olnud sunnitud puhkehetke veetma (kas oleme just jõudnud kuskile ja ootame väiksemat bossi või lihtsalt tühjendatakse veoautot ning meile on antud käsk "take five"... igastahes ühel päeval sõitis ta meist 3 korda mööda ja iga kord me istusime varjus... alati lootsime, et ta meid ei näe, aga ikka nägi kuid ei lasknud ennast häirida vaid lehvitas meile.


Aivar uuris ühe karavanipargi elaniku käest, et mis mehega tegu ning sai uskumatu info omanikuks. Üks 60-70 aastane vanamees meil siin, väga tagasihoidlikute elukommetega kuid varjab päris huvitavat lugu: tuli Austraaliasse Ungarist ning oli pagar. Kuna siin ei olnud Euroopa pirukad ja koogid levinud, siis kasutades oma retsepte, viis kohaliku pagaribisnisi uuele tasemele, oskas hästi valmistada Euroopa stiilis asju ning rahvale oli väga meeldinud. Tegi pagaritöökoja omanikuga diili, et saab mingi protsendi müügituludest ja veel midagi lisaks. Tänu enneolematule menule tõusis tema nädalapalk 700 dollarilt 15000 dollarini. Ja nii umbes 10 aastat järjest... seega tegu on miljonäriga kes elab karavanipargis ja sõidab vana Nissan Pintaraga. Ütles, et sai jahu sees töötamisest Astma ning Siinne mägedevaheline kliima on temale parim, kui läheb rannikule lähemale, siis hakkab kohe niiskest õhust lämbuma. Igastahes imelik vanamees.


Bye, freaks!

No comments:

Post a Comment