Friday, May 22, 2009

Vabal päeval 5:50 ikka ei ärkaks ju

Eile käisime Cairnsis, Kätlinit ja Karelit viimast korda siinkandis nägemas, lendavad paari päeva pärast ullu ringiga Eestisse tagasi. Hetkel on lennuliiklus nii odavaks läinud, et Tallinn-London-Kuala Lumpur-MINGILINNAUSTRAALIAS läheb maksma 6000 krooni kanti, seega, tasub tulla ja minna ;)

Õhtul sai enne magamaminekut lubatud, et viskan Aivari hommikul tööle ära - ei tea miks ma sellist lollust lubasin teha, aga poole seitsmeks viskasin ta ära ja läksin võtsin tanklast paagitäie kütust (53 liitrit oktaanarvuga 91 kütust maksis 59 dollarit mingite sentidega, 1.12 on liiter, umbkaudu) ja kohvi (umbes nagu Statoili moodi kohviautomaat, maksab kaks dollarit kopikatega).

Eile valasin vett radiaatorisse kuna armatuuris millegipärast temperatuuriseier läheb punasesse ja siis rahuneb jälle maha, mingi termostaadi jama äkki, igastahes kui radiaatorisse vett valan, siis mõned nädalad ta ei pendelda. Samas, paisupaagis on vedelikku isegi üle normi, aga sealt ta vist tagasi ei ime.

Täna siis jälle toimumas väike BBQ ja ujumine. Siin lähedal, 40km kaugusel on mingi miljon aastat tagasi kustunud vulkaanikraater ja see on nüüdseks kristallselget vett täis, Kätlin eile ütles selle nime ka, aga olen unustanud. Seega paari tunni pärast hüppame supermarketist läbi ja ostame tavaari ning Kasahstani-Iraani-Saksa-Eesti esindus teeb kuskil väikese lõkke ning välieined.

Eilse lehega tuli kaasa ka kohaliku elektroonikapoe reklaamleht ja vaatasin, et ostan vist omale fotoka ära, Canoni Ixus 80 IS maksab kuskil 280 dollarit ja 4GB mälukaart 18 dollarit, siis ei pea enam telefoniga mässama ja saab vähe korralikumaid pilte panna üles.


Eks pärast annan teada, kas liha oli jälle medium või soft.

No comments:

Post a Comment