Tuesday, May 5, 2009

Kirjutan midagi

Nõutakse koguaeg, aga kui midagi erakordset ei juhtu, siis pole nagu väga midagi kirja panna kahjuks.

Hetkel toimub tavaline rahulik töörütm, ärkame viie-poole kuue ajal, kohvid, võikud, müslid ja tööle. Õhtul tavaliselt neljast tagasi, mõnikord saame kuueni nokitseda ja siis kodus korralik pesu, väike eine, teleka vaatamine (Austraalias tuleb selline riälitiseep nagu "Kes tahab saada peakokaks"), Arne läpakaga mängime Worms World Party't kolmekesi (tavaliselt kolme võistkonnaga kolme võiduni mäng võtab 4.5h aega) ja siis magama hiljemalt kell 10.


Töödest oleme nüüd peaaegu kõike teinud mida banaanidega seal teha annab: korjanud kahte sorti, raiunud, tassinud, traktorijuhid olnud, noori taimi välja juurinud, juurikaid lõiganud, istutanud neid juurikaid, juurikatele mulda peale lükanud, veel traktori juhtimist, kastmisvoolikuid lõhkunud (kogemata muidugi)... samuti niisama passinud (ülemuse käsul, kuna temal on ka tunnitasu)

Vaba aega hetkel õnneks ei ole (nädalavahetustel + reedel on mõnikord lühem päev see-eest). Vahepeal näeme oma elukohas vombateid ja kängurusid. Öösiti kukuvad mingid viljad puu pealt otse katusele ja siis on kõva kolin ning kõik kolmekesi oleme jälle üleval.

Ahjaa, kuritegevusest... no siin vist ei eksisteeri. Meil farmides ei käi uksed lukku, traktoritel, kastikatel, atv'del ja muudel asjadel on 24/7võtmed ees - ole mees ja mine võta ning tarbi. Ja mitte midagi ei lähe kaduma...ning ei asu need üldse kuskil kaugel asustusest vaid 250 meetri kaugusel siinsest suurimast maanteest...'

Polegi rohkemat lisada, tegin vorsti-riisi-muna-juustu asjadega söögi ja kõik kiidavad, peaks ka minema maitsema. Telekast tuleb The Simpsons...

No comments:

Post a Comment