Friday, May 29, 2009

Reedeõhtune grill

Täna oli Aivar oma töölistega kokku leppinud, et teeme väikese BBQ nende karavanipargis (nad muidugi telgivad seal kõik, neil pole telekaid, voodeid, kööki, konditsioneeri, diivanit etc.) igastahes korraldajaks oli Aivar (väga hea on siin ise midagi korraldada ja osta asju kuna nüüd on meil külmkapis päris palju asju mis üle jäid ja mis ühiselt sai kinni makstud)

Igastahes oli meid seekord kokku üheksa: kolm eestlast, kaks kanadalast ja neli prantslast ja toitu oleks jätkunud veel viiele. Esimeste vorstidega sai kõht täis söödud ja kui lõpuks lihad hakkasid liikuma, siis väga ei tahtnudki. Prantslased olid kavalad, jäid hiljaks pool tundi ja siis said vaid liha. Kavalad, raisad.

Homme on Mareebas "Market Day" ehk siis pildi järgi ma ütleks, et tegu on laadapäevaga siin lähedalolevas pargis, kuna on vaba päev, siis lähen ja vaatan lähemalt, millega tegu. Samamoodi peaks kinnisvarabüroos käima, sest täna selle seinalt kuulutusi vaadates, jäi silma, et maja saab juba alates 200 dollarist nädalas - kolme peale odavam kui karavanis elamine.


Peolt tulles peeti meid aga kinni, tegelikult peeti kõik kinni, ja pandi puhuma. Õnneks varem mõtlesin, et ma ei viitsi õlut juua ja õigesti tegin. Politseimutt oli veidi ähmi täis ja rabistas kiirelt. Sain muidugi sugeda, et kõrvalistujal on lahtine õllepurk - ei tohi vist autos tarbida millegi pärast sõidu ajal, esimestkordakuuleme.

1 comment:

  1. Heheee, mind pandi ka puhuma!! Pühapäeval, keset Ruu küla...
    Kuna oli hullult palav nädalavahetus (25-30kraadi plussi!!!), siis ilmselt püüdsid rannast tulevaid õllenautlejaid.
    Homsest jälle vaid +12 - normaalne:)

    ReplyDelete